Jepo-cupen efter deltävling 3

Förra tisdagen skidades den traditionella masstarten i klassisk stil i Munsala. Snön vräkte ner och gjorde spåret både svårvallat och tungskidat, och nere på skidstadion var banmärkningen ställvis översnöad vilket gjorde det svårt att se bansträckningen. Deltävlingen bjöd på spännande dramatik med kullerbyttor i backarna och nervkittlande slutspurter!

Mycket snö var det också i deltävlingen i Jeppo men snöfallet avtog strax före start. Den vältajmade spårprepareringen innebar toppenspår i perfekt vinterväder!

Efter tre deltävlingar har nu totalt 71 barn deltagit i Jepo-cupen! 52 barn har redan varit med i minst två deltävlingar och kommer därför att få pris på IF Minkens junioravslutning senare i vår. Vi hoppas att de 19 barn som ännu bara skidat i en deltävling kommer till den avslutande deltävlingen i Nykarleby centrum onsdagen den 20 februari så att alla som varit med i Jepo-cupen kommer att få pris!

Resultaten från deltävlingarna och poängställningen finns här. Kom ihåg att i slutställningen räknas bara resultatet från tre bästa deltävlingarna ihop så ännu kan mycket hända i slutresultatet!