Skip to content

Anmälan till skidtävlingar

På denna sida hittar du information om hur du anmäler dig online till tävlingar.

För att anmäla dig till en tävling så använder du det elektroniska anmälningssystemet. IF Minkens ansvarige sänder sedan informationen från anmälningssystemet vidare till tävlingsarrangörerna.

Klicka här för att gå direkt till anmälningssidan.

Instruktioner för hur du anmäler du dig

 1. Se till att du har tävlingslicens eller skipass, och har betalt avgiften för innevarande år. Har du inte gjort detta så kan du inte anmäla dig online. Licens skaffar du genom att klicka här
 2. Gå in på anmälningssidan genom att klicka här
 3. Välj tävling som du vill anmäla dig till genom att trycka på tävlingen ifråga i listan. (Om det inte går att trycka på tävlingen du vill anmäla dig till så har anmälningstiden gått ut, anmälan stänger söndagar. Vill du ändå anmäla dig så ta kontakt direkt med tävlingsarrangören för att efteranmäla dig.
 4. Som förening väljer du IF Minken och trycker gå till nästa för att komma vidare.
 5. Sätt kryss i rutan framför ditt namn, var noga med att kryssa i rätt ruta.  Tryck gå till nästa steg för att gå till nästa steg.
 6. Välj klass du vill delta i och tryck gå till nästa steg för att gå till nästa steg.
 7. Fyll ännu i namn och e-post adress för personen som anmäler, och tryck anmäl för att bekräfta din anmälan.

Annan info

 • I listan efter varje tävlingar på online anmälnings sidan kan du klicka på “info” där du kan se när anmälningstiden går ut för varje enskild tävling. Har tävlingstiden gått ut så kan du inte mera anmäla dig till tävlingen, du kan ändå försöka efteranmäla dig men ta då kontakt rakt till tävlingsarrangören.
 • Fullständig info om tävlingarna hittar du på www.hiihtokalenteri.fi
 • Du kan se vem som är anmälda till en tävling från listan där samtliga tävlingar är listade. (Bra för ev. samkörning tex.)
 • Om ditt namn inte finns med i listan fastän du har betalt licens/skipass, tag kontakt med Sören Strandvall, sstrandvall@gmail.com eller tel 050-3560969
 • Om den tävling du har tänkt delta i inte finns med på listan, anmäl dig direkt till nina.sundberg@multi.fi eller kontakta Nina så sätter hon in tävlingen på listan.

(Administrera tävlingar)