Medlemsavgift 2022-2023

Under februari månad sänds faktura med medlemsavgiften för verksamhetsåret 1.5.2022 – 30.4.2023.

Medlemsavgiften är 20 € per person eller högst 60 € per hushåll. Medlemsavgifterna på fakturan är justerade så att maxbeloppet inte överskrids.

För att Minken ska betala dina anmälningsuppgifter måste du vara föreningsmedlem, men alla understödjande medlemmar bidrar till att vi ska kunna ha en aktiv verksamhet för både juniorer, seniorer och motionärer! 

Ny medlem eller fler från ditt hushåll?

Om du vill bli medlem i Minken eller vill skriva in flera personer från hushållet som medlemmar så kan du fritt betala mer än det uppgivna beloppet och meddela kontaktuppgifterna via detta formulär. Du kan också sända nya kontaktuppgifter till info@minken.fi.

Ändringar och e-postfaktura?

Om kontaktuppgifterna är fel så kan du meddela ändringar via ändringsformuläret eller genom att sända e-post till info@minken.fi. Använd också ändringsformuläret om du vill lägga till din e-postadress så vi i framtiden kan sända fakturan på e-post. Det är förmånligare att kunna sända fakturor på e-post och dessutom en miljögärning.

 

Andra stödformer

Du kommer väl ihåg att du kan stöda Minken också genom att handla på K Supermarket i Nykarleby? Det kostar dig inget extra, men köpmannen betalar en provision av dina inköp i sponsorering till Minken! Allt du behöver göra är att logga in på Plussa och uppge att du vill stöda Minken.

Läs mer hur du registrerar ditt Plussakort och om andra stödformer här!