Supersöndag 27.2: Onnis Runda & Minkens Juniorlopp

Söndagen den 27 februari arrangerar skidsektionen två skidevenemang i ett!

UPPDATERING: På grund av covidläget i skolor och daghem i Nykarlebynejden har många föräldrar valt att avvakta med anmälningar. Vi har därför förlängt anmälningstiden för både Onnis Runda och Juniorloppet till fredag 25.2. Efteranmälningar till Onnis Runda är fortfarande möjligt ännu fram till start på söndag kl. 11.00.

Onnis Runda

Efter ett uppehåll på två år är Onnis Runda tillbaka – skidjippot för familjens yngsta! Barn under 6 år tar sig ca 300 meter runt Skogsvallen medan det blir masstarter i fri stil för U8, U10 och U12! Alla deltagare i Onnis Runda får ett överraskningspris vid målgång. Det är ingen tidtagning, men de tre första i mål i masstarterna premieras. Förhandsanmälningar till rabatterat pris via Minkens hemsida senast fredag 25.2 och efteranmälningar ännu på tävlingsdagen.
Läs mer om Onnis Runda här.

Minkens Juniorlopp

Direkt efter Onnis Runda ordnas Minkens Juniorlopp! Juniorloppet är för tävlande juniorer i klasserna U12, U14, U16 och U18. Också här blir det masstarter och fri stil men sträckorna är längre och deltagande förutsätter att du har giltig skidlicens. Tävlingen ordnas enligt Skidförbundets regler och tidtagning i normal ordning med resultat som meddelas till förbundet. Du anmäler dig till Juniorloppet via din skidförening / Hiihtokalenteri.
Läs mer om Juniorloppet här.

 

Välkommen hela familjen till Nykarleby 27.2!Talkolista