Juthbackamarknaden 2021

Under pandemitiden har Minkens styrelse och sektionerna tagit det säkra före det osäkra och arbetat förebyggande för att minska riskerna till smittspridning när man deltar i föreningens verksamhet. Bland annat har vi haft begränsade gruppstorlekar, förhandsanmälan till träningar, inte aktivt marknadsfört träningstillfällen för nya knattar samt avstått från att ordna större arrangemang som Onnis Runda.

Med tanke på att smittotalen igen ökar i regionen så har Minkens styrelse valt att fortsätta den coronasäkra linjen. I första hand ser vi till medlemmarnas hälsa och säkerhet och styrelsen har därför beslutat att i år avstå de traditionella talkopassen med korvgrillning på ett så pass stort evenemang som Juthbackamarknaden.

Den som vill stödja föreningen på annat sätt kan istället lämna ett frivilligt bidrag till konstsnöprojektet. Kom också ihåg att registrera ert Plussa kort så Minken får en liten summa av era inköp på K-Supermarket i Nykarleby! Samt köp värmande kläder från Ullmax! Mera information hur du kan stöda föreningen hittar du här.