ÖIDM i Lappfors

Trots att den snöfattiga vintern har varit utmanande för skidåkarna så är det glädjande att vi ändå hade högt deltagande, debutanter och fina resultat i ÖIDM som ordnades i Lappfors 25-26.1.

På lördagens individuella sträckor ställde sig 20 minkenjuniorer på startlinjen. Guldmedaljer gick till Ellinor Forsman i F10 och Sander Wikblom i P12, medan brons gick till Elias Sundberg i P10 och Hannes Sundberg i P12. I herrklassen segrade Johannes Vuorela.

I söndagens stafett kom Minkens juniorer till start med 9 stafettlag och tog 6 pallplaceringar. Det blev guld i tre klasser; Venla Backlund, Agnes Sundvik och Ellinor Forsman i F10, Elias Sundberg, Nico Ekholm och Tobias Cederholm i P10 samt Sander Wikblom, Hannes Sundberg och Robin Liljeqvist i P12.
Mix-8 laget med Vidar Backlund, Ylva Wikblom och Ella Nilsson skidade in på en andra plats. Bronsmedaljer gick till Minkens andra P10-lag bestående av Wilhelm Åkerman, Sigge Ahlfors och Wilhelm Jakobsson, samt Malin Cederholm, Emilia Liljeqvist och Kajsa Ekholm i F14.
Minkens herrlag med Benjamin Sundqvist, Christian Kronberg och Johannes Vuorela kom på andra plats.

Individuella resultat
Stafettresultat

Glädje i spåren och trevlig gemenskap över åldersklasserna vid ÖIDM i Lappfors